Sanmartí

  • La ruta del vi de la DO Pla del Bages - Sanmartí
  • La ruta del vi de la DO Pla del Bages - Sanmartí

El Celler Sanmartí té una tradició vitivinícola històrica documentada des de l’any 996. Recentment l’hem rehabilitat i adaptat tot i aprofitant elements històrics com els cups ceràmics per al nostre procés productiu.

La seva ubicació al soterrani de la masia ens permet treballar per gravetat i amb una excel·lent estabilitat natural de temperatura.

El nostre Celler es defineix al voltant d'un gran patrimoni històric i familiar, una gestió de cultiu aprofitant l’herència d’una època brillant del nostre passat recent, i incorporant la millor tecnologia per garantir la producció d’uns vins de gran qualitat amb el criteri de mínima intervenció i apostant per l'agricultura ecològica certificada.

A més de recuperar antigues vinyes de macabeu i sumoll que ja existien a la finca, hem tornat a plantar vinya al voltant de la Masia. Hem seleccionat el terreny buscant respectar la biodiversitat del nostre territori, actualment composat per boscos de pi blanc, alzines i roures, boix, farigola, romaní, camps de cereals, oliveres i ametllers i recuperant els bancals amb marges de pedra seca típics del Bages.

La ruta del vi de la DO Pla del Bages - Sanmartí
La ruta del vi de la DO Pla del Bages - Sanmartí

Sanmartí

Mas Sanmartí de Serrahima, 08650

Sallent

629529059

La ruta del vi de la DO Pla del Bages - SanmartíSegons disponibilitat


La ruta del vi de la DO Pla del Bages - SanmartíCAT ES ENG FR PT


Serveis

Visites a les vinyes

Necessites més informació?
Consulta directament a l’establiment!