Camins de Vi per l'Oller del Mas

  • La ruta del vi de la DO Pla del Bages - Camins de Vi per l'Oller del Mas
  • La ruta del vi de la DO Pla del Bages - Camins de Vi per l'Oller del Mas

La Ruta del vi de la DO Pla de Bages us proposa un seguit d’itineraris per gaudir dels camins de vi i estar en contacte amb la natura i el patrimoni vinícola. Una nova manera saludable d’apropar la història de la vinya i el vi als apassionats de l’esport i el running.

Des del celler Oller del Mas podeu seguir una ruta per la falda de Montserrat. La història mil·lenària del celler, la vinya, les oliveres i la pedra seca us acompanyaran durant tot el recorregut.

La finca de l’Oller del Mas està situada als afores de Manresa. Les seves immillorables vistes a Montserrat i la majestuositat del castell del s.X completament rehabilitat són un dels grans atractius d’aquest itinerari. Actualment la 36a generació dels Oller lidera aquest complex enoturístic pioner a nivell mundial: 22 cabanes sostenibles a dins del bosc, centre enoturístic, celler ecològic, restaurant gastronòmic, centre de benestar, club esportiu, hípica.

En aquest recorregut ple d'història passarem per vinyes, oliveres, veurem pedra seca o ens podrem remullar en rieres i gorgs. En destaquem alguns punts emblemàtics com el Gorg de les Escaletes, El Pou de Glaç de l'Ogaba de l'Agneta, la Riera de Rajadell i de Cornet o el Pou de Glaç de la Riera de Guardiola. Sempre amb vistes a Montserrat i les vinyes de l'Oller de fons.

En acabar la ruta, us animem a fer una copa a la terrassa del celler o fer una de les seves visites enoturístiques tot gaudint de les meravelloses vistes a la vinya i Montserrat. Podeu consultar els horaris i visites a ollerdelmas.com

La ruta del vi de la DO Pla del Bages - Camins de Vi per l'Oller del Mas

Camins de Vi per l'Oller del Mas

La ruta del vi de la DO Pla del Bages - Camins de Vi per l'Oller del MasPunt d´inici: Oller del Mas


La ruta del vi de la DO Pla del Bages - Camins de Vi per l'Oller del MasPunt final: Oller del Mas


La ruta del vi de la DO Pla del Bages - Camins de Vi per l'Oller del MasMunicipis: Manresa

La ruta del vi de la DO Pla del Bages - Camins de Vi per l'Oller del Mas Dificultat: Moderada

La ruta del vi de la DO Pla del Bages - Camins de Vi per l'Oller del MasDistància total: 10,79km

Més informació

Wikiloc: https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/camins-de-vi-celler-oller-del-mas-94718412


La ruta del vi de la DO Pla del Bages - Camins de Vi per l'Oller del MasGorg de les Escaletes | Pou de Glaç de l'Ogaba de l'Agneta | Riera de Rajadell | Riera de Cornet | Pou de Glaç de la Riera de Guardiola | Vistes a Montserrat | Vinyes de l'Oller | Cabanes de pedra seca


Descarrega't el track de Wikiloc

camins-de-vi-celler-oller-del-mas.gpx

Altres itineraris de pedra seca que us poden interessar