El paisatge de la vinya al Bages està format per petites parcel·les envoltades de bosc. La proximitat a aquest entorn natural i la biodiversitat de l’ecosistema entre la vinya i el bosc confereixen als vins de la DO Pla de Bages expressions úniques d’aquest territori.

La Ruta del vi de la DO Pla de Bages estrena el Cicle d’activitats de bosc i vinya; tot un conjunt de propostes relacionades amb el paisatge i la natura per aprofundir en el coneixement de la cultura de la vinya i el vi des d’una vessant naturalista i sostenible.

Descarrega’t el programa

Sopar de Most a Abadal

El celler Abadal obre les portes per celebrar la dotzena edició del seu consolidat Sopar del Most. Una experiència amb la que compartir plegats un dels moments més especials de l'any, el de la verema.

Durant l'activitat, els visitants tindran l'oportunitat d'anar a la vinya i observar-la en plena verema, així com de tastar raïm a punt de collir. Al celler, l'activitat continuarà amb una degustació en exclusiva de mosts, vins a mitja fermentació i vins acabats de fermentar. Per últim, podran gaudir d'un sopar maridatge elaborat per Les Alzines, maridat amb vins Abadal.

Dijous 30 de setembre a les 20h

Celler Abadal

Informació i venta d'entrades a www.abadal.net / Tel. 666 732 969

RESERVAR

Altres activitats de temporada que us poden interessar