El paisatge de la vinya al Bages està format per petites parcel·les envoltades de bosc. La proximitat a aquest entorn natural i la biodiversitat de l’ecosistema entre la vinya i el bosc confereixen als vins de la DO Pla de Bages expressions úniques d’aquest territori.

La Ruta del vi de la DO Pla de Bages estrena el Cicle d’activitats de bosc i vinya; tot un conjunt de propostes relacionades amb el paisatge i la natura per aprofundir en el coneixement de la cultura de la vinya i el vi des d’una vessant naturalista i sostenible.

Descarrega’t el programa

26a Festa de la Verema del Bages

Artés es converteix en la capital vinícola de la DO Pla de Bages durant el primer cap de setmana d’octubre. Els carrers del nucli antic esdevenen un autèntic escenari a l’aire lliure en reconeixement de la dilatada cultura vitivinícola bagenca.

En aquesta edició hi trobareu tastos de vins i gastronòmics, recorreguts entre vinyes, actuacions culturals, visites als cellers, la matinal de recuperació de la pedra seca, activitats infantils, etc. I no et perdis el photocall de verema d’enguany!

Aquest any, més verema que mai!

#veremabages21 #rutadelvidelbages

Dissabte 2 i diumenge 3 d’octubre

Artés

Consulta el programa de la festa de la Verema i reserva entrades a https://www.festaveremabages.cat/

Reserva: https://www.festaveremabages.cat/

Video

RESERVAR

Altres activitats de temporada que us poden interessar